December drukke maand voor JD's Big Band

vr, 2016-10-14 14:55

Al een paar jaar speelt JD's Big Band tijdens Gouda bij kaarslicht. Dit jaar is onze big band ook in de avonduren present op de Grote Markt in Delft. De kerstmarkt in deze stad staat bekend onder de naam: Lichtjesavond Delft.

Een terechte benaming: De binnenstad van Delft wordt hartverwarmend verlicht met ontelbare aantallen lampjes in de aanloop naar Kerstmis. Er zijn kraampjes waar leuke spulletjes en lekkernijen worden verkocht.

Bezoekers kunnen genieten van een programma vol met bijvoorbeeld vuurkorven, verlichte grachten en grachtenpanden, enzovoorts. Ook is er zang, muziek en dans om de gezellige sfeer nog extra te onderstrepen.

De start van Lichtjesavond Delft op 13 december is om 16.00 uur ’s middags. Het evenement is weer afgelopen rond 22.00 uur. Lichtjesavond Delft is gratis te bezoeken.

Bij Gouda in kaarslicht zal onze Big Band eveneens present zijn.Na de jubileumuitvoering van 2015 is deze editie weer een 'normale', zonder extra zangeressen. Het is dus nu aan onze Big Band om op deze avond de sfeer te verhogen op het plein naast het met kaarsen verlichte stadhuis met de vrolijke en swingende klanken van ons kerstprogramma.

 

Naast deze twee optredens in de buitenlucht zal JD's Big Band op zaterdag 10 december het kerstprogramma laten horen in het auditorium van het Albert Schweitzerziekenhuis. Dit optreden vindt plaats in de middag en de Big Band zal twee keer een half uur spelen. Het optreden is toegankelijk voor zowel patiënten als voor bezoekers.

 

Het vierde optreden deze maand ligt geheel aan het begin. Op donderdag 1 december zal JD's Big Band meewerken aan een feestavond van Rijkswaterstaat te Utrecht. Een programma met ten dele kerstnummers en voor de rest nummers uit het gewone repertoire zal ten gehore worden gebracht.

Datum: 
vri, 2016-10-14