Open Repetitie JD's Big Band

ma, 2012-04-30 17:44

Op zaterdag 2 juni houdt JD's Big Band een open repetitiemiddag. Deze middag is bedoeld om geïnteresseerden een kijkje te geven achter de schermen. Hoe wordt er gerepeteerd? Is de muziek die gespeeld wordt eigenlijk wel zo gemakkelijk of toch wel muziek met niveau? Zou ik het leuk vinden om die muziek te spelen, of om bij deze Big Band te zingen?


Iedereen is welkom. Heb je een instrument dat bij een Big Band past, breng het mee. Het is de bedoeling dat we deze middag eerst in secties uiteen gaan en per sectie een paar nummers onder de loep nemen. Na de pauze gaan we wat ingestudeerd is inpassen in het geheel. De secties zijn: saxen, trombones, sopraantrompetten en begeleidingsband (bas, stringbas, gitaar, drums, keyboard).


De open middag vangt aan om half twee in het Jubal muziek Centrum, Jan Ligthartlaan 1 te Dordrecht. Om vier uur willen we de middag afsluiten, waarna er gelegenheid is om met elkaar wat te drinken, snacks te eten en vooral om na te praten over deze middag en die informatie op te doen die voor de geïnteresseerde van belang is.

Datum: 
maa, 2012-04-30