JD’s Jingle Bells Big Band

Rond Kerst is JD's Big Band ook actief als JD's Jingle Bells Big Band, met bijvoorbeeld optredens in Gouda, bij Gouda in Kaarslicht, in Dordrecht op de kerstmarkt en in december 2013 bij een kerstlunch voor het luchtmachtpersoneel (800 aanwezigen) op de vliegbasis Volkel. In 2019 speelde JD's Jingle Bells Big Band zowel bij Gouda in kaarslicht - voor de achtste keer -  als ook bij de kerstviering in Loosduinen voor de tweede keer.

Tijdens een optreden voor kerst speelt JD's Big Band bekende kerstmelodieën in een swingend jasje verpakt. Nummers als Jingle Bell Rock,  All I Want For Christmas Is You, Let It Snow, I'll Be Home For Christmas etc. Daarnaast begeleidt de Band onze zangeres Sophie in nummers als White Christmas, Sleighride, Winter Wonderland, Oh Holy Night of Santa Baby.

Zie ook onze agenda en bekijk foto's van eerdere kerstoptredens in de fotoalbums. Het repertoire is te vinden op de repertoire-pagina.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    

Delft, 13 december 2016                                                                                   Gouda, 13 december 2019                                                                        

                                          

                                           Kerstlunch personeel vliegbasis Volkel, 20 december 2013